5η Διακρατική Συνάντηση FabRoutes στη Σελινούντα της Σικελίας

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου οι «Δρόμοι της Ελιάς» συμμετείχαν στην 5η Διακρατική Συνάντηση FabRoutes που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Σελινούντα της Σικελίας! Παρόλο που ήταν η τελευταία Διακρατική Συνάντηση του έργου FabRoutes, ήταν μια πολύ γόνιμη συνάντηση, η οποία περιλάμβανε συζητήσεις σχετικά με τις εργασίες που έχουν πραγματοποιήσει οι εταίροι μέχρι στιγμής, τον προγραμματισμό των Multiplier Events και τα επόμενα και τελικά βήματα του έργου.

Η Διαδρομή μας εκπροσωπήθηκε από την υπεύθυνη του έργου FabRoutes, κα. Ιουλία Ράμμου και την Υπεύθυνη Σχεδιασμού και Ανάπτυξης των “Δρόμων της Ελιάς”, κα. Μαρινέλλα Κατσιλιέρη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εταίρους για τις γόνιμες συζητήσεις και ιδιαίτερα στη Διαδρομή των Φοινίκων «Phoenicians’ Route» και συγκεκριμένα στον Antonio Barone και τη Sara Ferrari για τη φιλοξενία και την οργάνωση της συνάντησης.

Με την ελπίδα συνέχισης αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας, δόθηκε η υπόσχεση από όλους τους εταίρους να ενδυναμώσουν τους δεσμούς μεταξύ μας, ώστε οι Διαδρομές μας να συνεργαστούν ξανά σε μελλοντικά έργα.