Ημερίδα λήξης & παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας» της Α.Σ. «Αριστομένης»

topsa_logo_01Ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δρόμοι της Ελιάς» διοργανώνει Ημερίδα λήξης και παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας», που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αριστομένης».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015, στην Καλαμάτα (Ξενοδοχείο REX, αίθουσα MESANA, ώρα 10:00-13:00).

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων και των συμπερασμάτων του έργου από τον υπεύθυνο Πράξης κ. Σταύρο Καραμπάτο, εισήγηση με θέμα Ενίσχυση της απασχόλησης των ωφελούμενων μέσω της Α.Σ. «Αριστομένης» με εισηγητή τον κ. Αν. Μαρκόπουλο, μέλος Δ.Σ. του συντονιστή φορέα του Έργου Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και παρουσίαση των νέων δράσεων του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης από την προϊσταμένη του ΟΑΕΔ Καλαμάτας κ. Στ. Νικολοπούλου. Η Ημερίδα θα κλείσει με παρεμβάσεις των ωφελουμένων που συμμετείχαν στο Έργο και συζήτηση σχετικά με τις απόψεις και την εμπειρία τους.

Η Ημερίδα θα είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό.

[wp-svg-icons icon=”file-pdf” wrap=”i”] Πρόσκληση

topsa_logo_02