Οι γάτες των Δρόμων της Ελιάς!

Πριν από 5 χρόνια…
Όταν φτάσαμε στα νέα γραφεία των ”Δρόμων της Ελιάς” στην Καλαμάτα, σε έναν κήπο κοντά στη θάλασσα, δεχτήκαμε ένα υπέροχο καλωσόρισμα από τις γάτες που ζούσαν ήδη ελεύθερες εκεί. Ήταν τότε 4 ή 5. Τις υιοθετήσαμε αμέσως. Στη συνέχεια, η παρέα μεγάλωσε με τα παιδιά και τα εγγόνια τους και μερικά εγκαταλελειμμένα γατάκια που προστέθηκαν σε αυτή την χαρούμενη παρέα, η οποία αριθμεί πλέον 30 μέλη, όλα χαριτωμένα και αξιολάτρευτα: πολύτιμοι σύντροφοι που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.

Σήμερα, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα τους.

Η φροντίδα των γατών που ζουν στον κήπο των Δρόμων της Ελιάς στην Καλαμάτα αποτελεί πλέον προτεραιότητα για εμάς. Φροντίζουμε καθημερινά, όχι μόνο την υγιεινή τους αλλά και την καλοπέρασή τους! Όλες οι γάτες είναι στειρωμένες, εμβολιάζονται τακτικά και τρέφονται σωστά, μόνο με κροκέτες καλής ποιότητας και καθαρό νερό.

Στον κήπο των Δρόμων της Ελιάς, οι γάτες είναι ευτυχισμένες και ελεύθερες 24 ώρες το 24ωρο. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις μετακινήσεις τους εντός του κήπου κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας και τα μόνα κλουβιά που γνωρίζουν είναι αυτά που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά τους στον κτηνίατρο. Είναι επίσης ευπρόσδεκτες μέσα στα γραφεία, ειδικά το χειμώνα, γιατί λατρεύουν τη ζέστη.

Στην επιλογή των γατών που προστατεύουμε, προτεραιότητα δεν ήταν ποτέ το χρώμα ή η υφή της γούνας τους ή η ομορφιά των ματιών τους. Μοναδικό κριτήριο είναι να δώσουμε στις άστεγες γάτες μια ευκαιρία να ζήσουν ευτυχισμένες στον κήπο μας.

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται στον κήπο των Δρόμων της Ελιάς, που αγαπούν τα ζώα και θέλουν να προσφέρουν καθημερινά στα άστεγα γατάκια μια καλή ζωή, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

Κάθε μια από τις γάτες μας έχει το δικό της χαρακτήρα, αλλά αυτό που έχουν όλες κοινό είναι ότι απολαμβάνουν την ανθρώπινη παρουσία και την παρέα των άλλων γατών στον κήπο. Δεν ενοχλούνται όταν κοιμούνται, έχουν πολλά μέρη για να κρυφτούν και να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για ανεξαρτησία και ησυχία και φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα να έρθουν κοντά μας για να παίξουν, να γουργουρίσουν στην αγκαλιά μας, να φύγουν και να ξαναγυρίσουν όποτε θέλουν!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να ζούμε εδώ!

Αν θέλετε να τις βοηθήσετε, έχετε 3 επιλογές. Μπορείτε…

 1. να γίνετε φίλος της γατοπαρέας του κήπου των Δρόμων της Ελιάς
 2. να υιοθετήσετε εξ αποστάσεως ένα από τα γατάκια
 3. να τους προσφέρετε ένα συγκεκριμένο δώρο

1. Θέλω να γίνω φίλος τους!

Για να γίνετε φίλος τους, μπορείτε να στείλετε τη δωρεά σας, όποτε εσείς επιθυμείτε. Σε αντάλλαγμα, θα λαμβάνετε τακτικά νέα τους και, φυσικά, θα είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε τον κήπο μας για να γνωρίσετε τους φίλους σας από κοντά!

Για να κάνετε μια δωρεά, πηγαίνετε στο

2. Θέλω να υιοθετήσω ένα γατάκι!

Εάν επιθυμείτε να υιοθετήσετε εξ αποστάσεως μία από τις γάτες του κήπου των Δρόμων της Ελιάς, για εσάς ή για κάποιον από τους φίλους ή την οικογένειά σας που τις αγαπά πολύ, έχετε 2 επιλογές:
α] Με μια δωρεά 4 €/μήνα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό αναδοχής με τη φωτογραφία της γάτας που υιοθετήσατε και κάθε μήνα θα έχετε νέα της.
β] Με μια δωρεά 10 €/μήνα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό αναδοχής με τη φωτογραφία της γάτας που υιοθετήσατε, μια συλλογή καρτ ποστάλ “Δρόμοι της Ελιάς” ως δώρο και θα έχετε κάθε εβδομάδα νέα της.
Και στις δύο περιπτώσεις, θα είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το γατάκι στον κήπο μας!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας περιοχή “membership”

Μην ξεχνάτε: υιοθετώντας ένα από τα γατάκια, δεν βοηθάτε μόνο αυτό, αλλά και όλους τους φίλους και συγκατοίκους του. Τα χρήματα των δωρεών χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των αναγκών όλων των γατών που φροντίζουμε!

3. Θέλω να προσφέρω ένα συγκεκριμένο δώρο!

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες δώρων:

 • Ένα πακέτο κροκέτες 15 Kg (αρκεί για 10 ημέρες) : 60 ευρώ
 • Ένα πακέτο κροκέτες 5 Kg (αρκεί για 3-4 ημέρες): 20 ευρώ
 • Μια μερίδα γατοτροφή (πατέ): 1 ευρώ
 • Ένα κολλύριο ματιών (οι γάτες μας υποφέρουν τακτικά από μεταδοτική επιπεφυκίτιδα, καθώς ζουν όλες στην ίδια κοινότητα): 3 ευρώ
 • Φάρμακο για τους ψύλλους (ατομικό): 3 ευρώ
 • Ένας 1ος πλήρης εμβολιασμός: 40 ευρώ
 • Ένας επαναληπτικός εμβολιασμός: 20 ευρώ
 • Κόστος στείρωσης (θηλυκές γάτες): 80 ευρώ
 • Κόστος στείρωσης (αρσενικές γάτες): 70 ευρώ
 • Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο: 20 ευρώ
 • Μια πλήρης φροντίδα αυτιών: 40 ευρώ
 • Μια πλήρης θεραπεία κατά των παρασίτων: 35 ευρώ

Βοηθήστε τα γατάκια να συνεχίσουν να ζουν εδώ!
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να τα φροντίζουμε!
Ας συνεργαστούμε ΟΛΟΙ μαζί για να διασφαλίσουμε ότι κανένα ζώο δεν θα μείνει άστεγο!

Powered by WordPress Inspiro WordPress Theme by WPZOOM